Om e-konsult

e-konsult er et fullservice reklamebyrå som også inkluderer bl.a. storformattrykkeri og tekstiltrykkeri. Våre tjenester strekker seg fra rådgiving innen markedsstrategier, utarbeidelse av markedsplaner, utforming av helhetlige grafiske profiler, utforming av logo, utforming og gjennomføring av kampanjer, storformattrykk, tekstiltrykk, bilreklame, skilt, messesystemer og utvikling av Internett-løsninger.

Vi er et ungt reklamebyrå, men har til tross for vår unge alder skapt gode resultater for både små og store kunder.

Vårt mål er fornøyde kunder. Fornøyde kunder oppnår vi gjennom god effekt, høy kvalitet, god service og levering til avtalt tid.

 

Menneskene…

Stian Eliassen
Stian har “potetrollen” hos oss, med fagområdene daglig ledelse, prosjektleder, grafiker, typograf, tekstforfatter, rådgiver og hovedansvarlig for utvikling av portalløsningene.

 

John Erik Nyberg
John Erik “Jonas” er grafiker, illustratør og hovedansvarlig for stortrykk, tekstiltrykk og skiltproduksjon. Jonas er “kunstneren” hos oss, med tegning både for hånd, i bitmap og i vektor som spesialfelter.

 

Lars Erik Gullerud
Lars Erik har hovedansvar for drift av serverløsningene bak domene-, e-post- og web-løsninger. Lars Erik bidrar også med både tekstforfatting og korrekturlesing.

 

Noen kunder…

– Arctic active
– Avinor as
– Destinasjon 71′ nord as
– Finnmark teknikk as
– Finnmark Brannservice as
– Forsvaret
– Hørselklinikken
– Idut as
– Interkommunalt arkiv Finnmark
– Kvensk institutt
– Lakselv kino
– Life as
– NetCom as
– Motor Norge as
– Møbler og utstyr as
– OP elektro as
– Porsanger kommune
– Porsangerfjord Idrettspark as
– Porsanger i vekst
– Trykkeriservice as
– Ságat – samisk avis as
– Sjøsamisk kompetansesenter
– Økonomiservice as