NetCom og Klart Svar: – svært fornøyd

Teleoperatøren NetCom og kjeden Klart Svar har valgt å benytte e-konsult som leverandør av profilerings- og reklamemateriell i forbindelse med messer, arrangement o.l. i Nord-Norge. Etter over et halvt års samarbeide sier de seg svært fornøyd med e-konsult som leverandør.

NetCom er Norges nest største mobiloperatør, og tilbyr mobile kommunikasjonsløsninger. Spesielt innenfor bedriftsmarkedet har NetCom funnet sin nisje med praktiske og populære tjenester som f.eks Trådløs bedrift.

Klart Svar er Norges største leverandør av mobile kommunikasjonsløsninger med hele 43 forhandlere fordelt over landet. Klart Svar jobber for å gi bedrifter en bedre og trådløs hverdag. Klart Svar forhandler bl.a. NetComs tjenester.

Fornøyd med e-konsult
Siden mai i 2006 har NetCom og Klart Svar benyttet e-konsult som leverandør av jakker, skjorter og annet profilerings- og reklamemateriell.
Inge Nordgård, regionleder i NetCom region nord, forteller at de er svært fornøyd med e-konsult som leverandør.

Regionleder i NetCom region nord, Inge Nordgård (midten) sammen med Dan Erik Torsteinsen (t.v) og
Ketil Eilertsen fra forhandleren Klart Svar i Tromsø.

Lokal leverandør gir trygghet
– Både kvalitet, pris og leveransene har vært svært tilfredsstillende. Det oppleves også som svært trygt å ha en lokal leverandør som har kompetanse innenfor logoplassering, fargevalg og størrelse/utforming, sier Nordgård.

Nordgård sier avslutningsvis at erfaringene gjør at både NetCom og Klart Svar vil benytte e-konsult som leverandør av profilerings- og reklamemateriell i fremtiden.